Cu ocazia primei competitii olimpice organizate de Romania, Nikon a lansat programul NPS dedicat fotografilor profesionisti care detin aparatura Nikon. Programul Nikon Professional Services (NPS) este primul serviciu din Romania dedicat in exclusivitate fotografilor profesionisti care utilizeaza aparatura Nikon.
Care sunt avantajele membrilor NPS?
- Linie telefonica dedicata pentru Suport Tehnic (12 ore pe zi)
- Reparatii gratuite in afara garantiei (cu exceptia costului pieselor)
- Curatare gratuita a echipamentelor foto (o data pe an)
- Abonament gratuit la revista NikonPRO
- Aparat de schimb pe durata service-ului (indiferent de garantie sau postgarantie)
Cum poti deveni membru Nikon Professional Services?
Statutul de membru NPS este complet gratuit, singurele conditii ce trebuie indeplinite fiind: detinerea a cel putin 2 aparate foto pro Nikon si 3 obiective pro NIKKOR, iar aparatura sa fie achizitionata din Romania de la unul din partenerii oficiali Nikon. Statutul de membru NPS este valabil cat timp produsele sunt inregistrate pe www.nikonisti.ro/nps si indeplinesc cumulativ conditiile de aderare. Inscrierea in program se poate face prin completarea formularului online de la adresa mai sus mentionata.
Toti fotografii NPS primesc un card care le atesta statutul si pe baza caruia au acces la serviciile speciale. Nikon va trimite membrilor NPS anunturi legate de produse nou lansate, actualizari de software si invitatii pentru diferitele evenimente Nikon sustinute. Aceasta este o conditie implicita a aderarii la statutul NPS.
Trebuie sa ai 2 aparate PRO si 3 obiective?
Ati facut un calcul sa vedeti cam cat inseamna asta in LEI?
Pai va asigur eu ca cine are CEL PUTIN asa ceva, ori lucreaza pentru un ziar sau revista, ori daca este independent, s-a apucat de cand le-a cumparat sa-si rezolve problemele de service sau curatenia singur…!!!
Dar cu amatorii cum ramane? De ce nu pot fi si ei in acest club foarte exclusivist, chiar daca au numai 1 aparat si 2 obiective?
Nu este cazul pentru mine (ca eu folosesc altele… nu ca la firma pe care o folosesc ar fi mai bine) dar de ce sa fie cumparate in Romania? La ce preturi sunt in Romania mi se pare absolut normal daca poti sa le cumperi din alta parte. Spre exemplu de la americani ca ei saraci si din cauza asta au preturi mult mai mici. De ce nu este destul ca scrie Nikon/Nikkor pe ele.
Nu va mai vaitati atat ca in UE sunt chiar mai scumpe. Italia, Spania, Grecia, Belgia, Franta, si alte tari, au preturi mai mari ca la noi. Ei au avantajul cu ofertele mai mari, si cu salariile mult peste noi. Cele mai ieftine sunt in State, dar daca nu dai o comanda maricica, nu se simte, diferenta o dai pe taxe postale si vamale.
Acum depinde ce inteleg ei prin aparat profesional, poate fi si un DSLR pe crop, mid-level. Sau se refera numai la varfuri gen D3, D4, D800 etc. Poti rezolva multe acasa, poti sa-ti cureti senzorul, sa-ti lipesti un cauciuc de grip, dar multe lucruri n-ai cum. Cine desface un obiectiv de 1000 Euro sau mai mul pentru a-i curata praful dintre lentile? Cine desface un body ca sa-i curete praful din vizor? E nevoie de aparatura speciala, de dexteritate, de profesionalism, nu multi se risca acasa.
Una peste alta, bravo Nikon! Noi stam la mila lui Cris Professional Services.
Nu va mai vaitati atat ca in UE sunt chiar mai scumpe. Italia, Spania, Grecia, Belgia, Franta, si alte tari, au preturi mai mari ca la noi. Ei au avantajul cu ofertele mai mari, si cu salariile mult peste noi. Cele mai ieftine sunt in State, dar daca nu dai o comanda maricica, nu se simte la buzunar, diferenta o dai pe taxe postale si vamale.
Acum depinde ce inteleg ei prin aparat profesional, poate fi si un DSLR pe crop din clasa mid-level. Sau se refera numai la varfuri gen D3, D4, D800 etc. Poti rezolva destule acasa, poti sa-ti cureti senzorul, sa-ti lipesti un cauciuc de grip, dar multe lucruri n-ai cum. Cine desface un obiectiv de 1000 Euro sau mai mutl pentru a-i curata praful dintre lentile? Cine desface un body ca sa-i curete praful din vizor? E nevoie de aparatura speciala, de dexteritate, de profesionalism, nu multi se risca acasa.
Una peste alta, bravo Nikon! Noi stam la mila lui Cris Professional Services.
şi d300 e din gama profesională 🙂 se poate vedea pe site la nikon..
restul, d7000 şi celelalte dx-uri sunt mid
Am inteles. Asa cum e la noi 7D, sau va fi noul 7D mark II 🙂