Primavara aceasta fii pregatit pentru o noua experienta. Pentru fotografii de nunta, evenimente sau intreceri sportive sosirea primaverii echivaleaza cu debutul unui nou sezon in plan profesional. De ce nu ai transforma anul acesta in cel mai bun an al tau? Canon te ajuta sa treci cu bine peste oricare provocare „fotografica” si lanseaza campania „Canon Get Ready – Incepe sezonul!„. Astfel, pana la 31 Martie o parte din cele mai bune aparate foto si imprimante Canon beneficiaza de o reducere de pana la 1500 de lei!

Canon Get Ready - Voucherul de reducere (fata)
Canon Get Ready – Voucherul de reducere (fata)

Mecanismul campaniei: cum obtii reducerea?

Pentru a beneficia de reducere este necesar sa intri pe siteul Canon Romania si sa tiparesti voucherul de reducere. Cu el completat te duci la magazin si achizitionezi produsul dorit cu reducerea aplicata. In cazul comenzilor online, magazinele au ales sa afiseze pretul deja redus, iar completarea voucherului va fi facuta de catre agentul de vanzari care proceseaza comanda ta.

Canon Get Ready - Voucherul de reducere (spate)
Canon Get Ready – Voucherul de reducere (spate)

Produsele participante in campanie

Campania se adreseaza deopotriva fotografilor entuziasti si profesionisti care aleg aparatele Canon din gama semi-profesionala si profesionala. Astfel, reducerea de pana la 1500 de lei se aplica unor produse precum: Canon 6D, Canon 7D Mark II, Canon 70D, Canon 5D Mark III, Canon G7X si Canon G1X Mark II. Si pentru ca munca unui fotograf se termina cand imaginea finita ajunge la print, tot pana la 31 martie puteti achizitiona si cateva imprimante foto cu pret redus: Canon Pixma Pro 100s, Pixma Pro 10s, Pixma Pro 1. Nici videografii nu au fost uitati, lor Canon le propune camera video Legria HF G30.

O parte din aparatele care fac obiectul acestei promotii le-am testat si noi aici, la Clubul Foto. Iata mai jos, pe scurt, concluziile noastre.

Canon 6D

Canon 6D
Canon 6D

Canon 6D este primul DSLR full frame care se adreseaza cu adevarat fotografilor entuziasti, atat prin functionalitati cat si prin pret. Sau, mai bine zis, prin compromisul dintre functionalitati si pret in comparatie cu modelele din gama Pro, Canon 5D Mark III si Canon 1D X. Lansat in toamna, Canon 6D reprezinta un pas inainte fata de 5D Mark II, pe care am putea spune ca il inlocuieste in aceasta categorie de pret. Canon 6D iese in evidenta in primul rand prin calitatea imaginilor, sistemul de focalizare mai performant si acele cateva functii in plus care va pot fi utile sau nu: GPS si WiFi. Compromisul? Un body construit din policarbonat (cu structura din aliaj de magneziu) si o interfata mai apropiata de DSLR-urile din gama entry-level, cum este Canon 60D, de exemplu. Intr-un final, ca orice aparat din clasa medie, 6D reprezinta un compromis, dar chiar si asa este un DSLR care sta foarte bine la capitolul dotari si performante in comparatie cu rivalii sai directi. Canon 6D primeste recomandarea noastra in categoria DSLR-urilor full frame cu pret avantajos.

Citeste review-ul complet aici.

Canon 70D

Canon 70D
Canon 70D

Canon 70D reprezinta poate cel mai bun compormis intre calitate, functionalitati si pret pe car eil gasim la un DSLR Canon in acest moment. Am avut surpriza sa constat ca noul sistem de masurarea a expunerii integrat in Canon 70D isi face treaba mai bine decat m-am asteptat. Acolo unde eram obisnuit sa compensez expunerea cu 0,7 sau chiar o treapta EV la Canon 5D mark II, la 70D nu a mai fost necesar, sistemul de masurare a expunerii alegand corect setarile pentru a obtine o imagine corect expusa, chiar si in situatii atipice (in contra-lumina, de exemplu). Canon 70D inregistreaza secvente video de maxim 29 de minute, la o rezolutie maxima de 1980×1080 60p (30, 25, 24 fps) cu sunet stereo, in format MPEG-4 (compresie H.264). Din meniu sunt disponibile setari manuale in ceea ce priveste expunerea dar si nivelul sonor. In plus, sunt disponibile doua setari de compresie, inclusiv un format cu compresie foarte redusa, pentru calitate maxima (care face ca pe un card SD de 16GB sa puteti filma maxim 19 minute…). Noul sistem AF “Dual Pixel” (de care am vorbit mai sus) este chiar revolutionar, iar cu obiectivele potrivite (Canon STM), Canon 70D ofera focalizare continua in timpul filmarii si face punerea la punct repede si precis.

Citeste testul complet.

Canon G1X Mark II

Canon G1X Mark II
Canon G1X Mark II

Cei care isi doresc “nava amiral” a flotei compactelor Canon vor gasi cu siguranta in noul Canon G1X Mark II partenerul ideal. Mai ales pentru cei care detin deja accesorii (blitzuri Canon), alegerea este mai mult decat evidenta, daca isi doresc un aparat compact, care sa vina cu un senzor excelent. Canon G1X Mark II are doua atuuri importante: senzorul foarte capabil si obiectivul grandangular care, in ciuda distorisunilor prezente la 24mm, este foarte versatil si are o optica de calitate, indiferent de focala. Sigur, G1X Mark II vine cu un pret mult peste ceea ce ar fi dispusi majoritatea sa plateasca pentru un compact (costa, pana la urma, cat un DSLR mid-level sau un mirrorless performant) dar tinand cont ca este mai compact decat acestea si poate fi utilizat cu succes acolo un DSLR ar intoarce prea multe “priviri”. Strict din acest punct de vedere, G1X Mark II ar putea fi o alegere practica.

Citeste review-ul complet aici.

Canon G7X

Canon G7X
Canon G7X

Chiar daca avem o usoara senzatie de deja vu la aflarea informatiilor despre noul Canon GX7, el este un aparat extrem de interesant. Are un sistem AF cu 35 de puncte de focus, poate inregistra imagini in rafala cu pana la 6,5 cadre pe secunda, are filtru ND integrat si poate transfera imaginile si filmele Full HD 60p, pe orice smartphone sau tableta, gratie conexiunilor Wi-Fi + NFC pe care le integreaza. Vine cu cel mai nou procesor de imagine de la Canon – DIGIC VI – care se regaseste si pe noul Canon 7D Mark II si poate inregistra atat imagini JPEG dar si RAW la valori ISO intre 100 si 12.800. Nu are vizor electronic integrat si nici patina pentru blitz extern, dar are un ecran LCD de 3 inch, rabatabil in pozitie verticala, pentru a facilita inregistrarea imagnilor sau a filmelor, chiar si din unghiuri mai greu accesibile.

Citeste articolul complet aici.